Beleef de strijd om de Belgische driekleur als vipgast

26 april 2023

Op zondag 25 juni staat Izegem volledig in het teken van het Belgisch kampioenschap wielrennen op de weg. Zowel het mannen- als vrouwenpeloton zal in en rond de West-Vlaamse schoen- en borstelstad om de Belgische tricolore strijden. Dankzij één van onze vipformules geniet u vanop de eerste rij van een zorgeloze koersdag.

Het kruim van het Belgische wielrennen zakt op zondag 25 juni naar Izegem af. De renners en rensters maken in en rond de West-Vlaamse stad onderling uit wie de opvolgers van Kim de Baat en Tim Merlier worden. Dankzij één van onze hospitalityformules hoeft u geen seconde van de actie te missen en beleeft u de strijd om de Belgische driekleur vanop de eerste rij.

Kiest u voor een plaatsje in het vipcafé aan de aankomst, dan kan u tussen 12.30u en 19.00u doorlopend genieten van de open bar en streetfood. De exclusieve vipzone biedt een uitstekend zicht op de live passages en op de aankomst van zowel de vrouwen- als mannenwedstrijd. Dankzij de grote schermen in het vipcafé mist u niets van het wielerspektakel.

Geniet u liever van de verfijnde keuken vooraleer u zich laat onderdompelen in het sportieve gebeuren? Dan is de viplunch de formule die u zoekt. Tussen 11.30u en 15.00u geniet u in de sfeervolle viplunchtent van een verwelkoming met bubbels. Vervolgens wacht u en uw gasten een verfijnde lunch aan een gepersonaliseerde tafel. Tussen 15.00u en 19.00u kan u in het vipcafé terecht, waar u zowel de mannen- als vrouwenwedstrijd vanop de eerste rij kan volgen. Na het sportieve gebeuren sluiten beide vipformules de dag af met een receptie.

Vindt u uw gading niet in één van bovenstaande formules? Wij werken graag een formule op maat van u en uw genodigden uit. Beleef het Belgisch kampioenschap wielrennen vanop een exclusieve, voor u voorbehouden locatie binnen de aankomstzone of langs het parcours. Contacteer ons voor meer info omtrent de mogelijkheden op hospitality@bkizegem2023.be.

Voor meer info over de verschillende formules en het bestellen van tickets kan u hier terecht.