Loopfietsjeswedstrijd en koers op rollen aan vooravond van BK

25 mei 2023

Op zondag 25 juni staat in Izegem met het BK wielrennen een heus wielerfeest op het programma. Niet alleen op zondag, maar ook op zaterdag zullen de koers en het BK centraal staan in hartje Izegem, want dan staan er een loopfietsjeswedstrijd en een koers op rollen gepland.

Izegem bereidt zich voor op één groot wielerfeest op zondag 25 juni, maar het fietsplezier start al een dag eerder. Op zaterdag 24 juni staat er tussen 15.00u en 18.00u een gratis koers op rollen gepland op de Grote Markt. In groepjes van vier zullen deelnemers om ter snelst hun ballon moeten laten knappen. Hoe sneller je trapt, hoe sneller je ballon kapot springt en je jouw wedstrijd wint. Vooraf inschrijven is niet nodig. Wie wil meedoen, kan ter plaatse registreren en deelnemen.

Verder kunnen de kleinste Izegemse fans hun snelle benen tonen tijdens de loopfietsjeswedstrijd op de Grote Markt. Kinderen geboren tussen 2018 en 2021 kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een leuke wedstrijd tussen 16.00u en 17.00u op zaterdagnamiddag. Afsluiten doen we met een podiumceremonie voor de allerkleinsten. De inschrijvingen voor de loopfietsjeswedstrijd zijn volzet.

Foto © Danny Parmentier